De vertrouwde specialist

Inmiddels zijn wij de 2e generatie in dit gezellige familiebedrijf. Bij ons staat kwaliteit leveren en service hoog in het vaandel. U vindt bij ons nog de vakmensen met hart voor de zaak en die pas tevreden zijn als u dat bent.

Bij grote winkelketens, door ons vaak dozenschuivers genoemd, draait alles om de snelle verkoop, bij ons draait het om u. Wij hebben niet als doel u zomaar een produkt te verkopen dat niet aan uw verwachtingen voldoet en waar u het vervolgens zelf mee moet uitzoeken. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u vervolgens het produkt dat daar het beste bij aansluit. Hierbij heeft u een – zo goed als- onbeperkte keuze uit produkten van gerenommeerde merken.

U kunt erop vertrouwen dat wij u persoonlijk en eerlijk adviseren zodat u nog jarenlang plezier heeft van uw aankoop. Daarnaast leveren wij, indien gewenst, alle produkten bij u thuis af inclusief installatie!

Ook kunnen wij uw bestaande apparaten servicen en repareren zodat u mogelijk nog geen nieuwe hoeft aan te schaffen.

Uiteraard zijn alle reparaties onder volledige Uneto garantie zodat u weer met plezier uw apparaat kunt gebruiken.

Is uw keuken-inbouwapparatuur aan vervanging toe? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Of u het apparaat zelf wilt plaatsen of door onze monteurs wil laten installeren: u geniet altijd van onze optimale service en eventueel een gedegen installatie. Bestaande apparatuur vervangen en het monteren van inbouw apparatuur is een vak op zich.

U kunt erop vertrouwen dat wij u persoonlijk en eerlijk over alle leveringen of reparatie adviseren zodat u de juiste keuze kunt maken.

Onze openingstijden:
maandag t/m vrijdag    zaterdag 
9.30-18.00 9.30-16.00
Kom gezellig langs, bel of mail even:

070 387 2979 

verkoop @ firmastolk.nl

Onze winkel Onze winkel Onze winkel Onze winkel Onze winkel Onze winkel